Bouwadvies voor particulieren

Met ons bouwadvies en bouwkundig advies is ons bouwadviesbureau jouw sparringpartner bij je verbouwing, aanbouw of renovatie van kamer, keuken, badkamer, zolder of schuur. Heb je hulp of deskundig advies nodig van een ervaren bouwadviseur die zich specifiek richt op particulieren en doe-het-zelvers? Dan heb je ons nu gevonden! Lees snel verder…

Bouwadvies op maat voor de kleine particulier

Als onafhankelijk bouwadviesbureau voor particulieren geven wij maatwerk bouwadvies voor particulieren bij diverse soorten opdrachten. Samen met jou werken wij aan een kostenbesparend bouwplan bij het vervullen van je bouwwensen. Door persoonlijke gesprekken en het doornemen van de bouwklus, krijgen wij een goed beeld wat je precies nodig hebt. Wat kun of wil je zelf doen en waar wil je graag hulp of eventueel bouwbegeleiding bij? Wil je een deel zelf uitvoeren en bepaalde lastige klussen liever uitbesteden? Dan kunnen wij vanuit ons groot netwerk een betrouwbare partner aanprijzen die je bij je verbouwing of klus kan helpen. Wij blijven je hierbij als bouwadviseur met raad en daad bijstaan en zorgen er voor dat alles naar wens verloopt.

Bouwconsult aanvragen: onze werkwijze

Je kunt bij ons een eenmalig bouwconsult aanvragen en je vraag of probleem aan ons voorleggen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en komen bij je langs om te kijken waarmee wij je kunnen helpen. In dit persoonlijk gesprek kunnen wij beoordelen wat er nodig is om de klus te klaren of geven wij advies over de uit te voeren verbouwing, renovatie of isolatie van je huis. Hierna maken wij desgewenst een maatwerk specificatie van de opdracht en een offerte voor een uitvoerig bouwadvies, klusadvies of bouwbegeleiding.

Een eenmalig bouwconsult is vaak al voldoende om je het juiste bouwadvies te kunnen geven. Dat is nog eens kosten besparen!

Een eenmalig bouwconsult kost slechts € 48,50 excl. btw per uur!

Ga naar bouwconsult aanvragen

Waarover geven wij maatwerk bouwadvies?

Je geven advies en/of begeleiding bij o.a. de volgende vragen of behoefte:

 • Bouwkundig advies bij een verbouwing
  Als jij je je woning wilt verbouwen, vernieuwen of renoveren, maar je hebt vragen of weet niet hoe je dit het beste kunt aanpakken, dan zij wij er voor je.

 • Bouwadvies bij aankoop van een woning
  Om zeker te weten dat je niet tegen onverwachte (nare) verrassingen loopt en graag een bouwkundig adviseur mee wilt nemen om de woning te inspecteren.

 • Opstellen van een bouwplan of renovatieplan
  Wij helpen je kosten besparen op een verbouwing of uit te voeren (grote) klus door samen met jouw een inzichtelijk en duidelijk bouwplan te maken

 • Huis isoleren, isolatie advies en verduurzaming van je woning
  Met oog op de verduurzaming van je woning, goed isolatie advies en samen kijken naar de haalbaarheid, wenselijkheid en kostenplaatje bij je huis isoleren

 • Controle, inspectie en begeleiding van bouwprojecten
  Wij kunnen nieuwe en lopende (kleine) bouwprojecten controleren, inspecteren en begeleiden bij een woningverbouwing, nieuw te bouwen woning of ander project.

Bouwkostenadvies nodig?  

Een van de eerste vragen die opkomen bij een verbouwing, renovatie of klus in huis is: “wat gaat dat kosten”? Natuurlijk een belangrijke vraag voordat je begint, want je wilt natuurlijk wel weten welk budget je hiervoor nodig hebt en wat de totale kosten worden.
Wij maken samen met jou de bouwkosten inzichtelijk of kunnen een reële indicatie maken voor een bepaalde bouwklus. Dit is mede afhankelijk van de te kiezen materialen, afwerking, kwaliteit en duurzaamheid. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen wij hierover adviseren wat voor jouw doelstelling het meest geschikt is. Natuurlijk wil je zo veel mogelijk zelf doen, maar als je een elektricien, loodgieter, stukadoor o.i.d. nodig hebt, dan moet deze ook mee berekend worden in de kostenspecificatie. Met een goed bouwkostenadvies voorkom je tegenvallers, foute berekeningen en teleurstellingen in het bouwproces.

De voordelen van een deskundig bouwadvies voor particulieren

 • Kosten besparen op (overbodige of verkeerde) uitgaven

 • Vóór de bouwklus weten waar je aan toe bent

 • Zelf de opdracht uitvoeren met alleen advies waar nodig

 • Geen onverwachte en onberekende uitgaven achteraf

 • Meer zekerheid en kwaliteit bij de uitvoering van een verbouwing

 • Zelf meer kennis krijgen over bepaalde klussen en de uitvoering

“Met een goed bouwadvies kan je veel kosten besparen…”

WIL JE EEN BOUWADVIES AANVRAGEN?

Heb je advies, hulp nodig of heb je een specifieke vraag? Bel 0597-855455 of 06-15274989 of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vaak nog dezelfde dag contact met je op.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  STEL JE VRAAG