Bouwadviseur voor particulieren en doe-het-zelvers

Als bouwadviseur en bouwkundig inspecteur werken wij voornamelijk in de regio Noord, Oost en Midden-Groningen en binnen de gemeenten Haren, Eelde, Paterswolde, Eemsmond, Westerkwartier, Het Hogeland, Oldambt, Westerwolde, Aa en Hunze en omstreken Midden-Drenthe. Wij richten ons hierbij op particulieren en doe-het-zelvers die zo veel mogelijk zelf een klus willen uitvoeren, maar daar toch enig advies of hulp bij nodig hebben.

Doelstelling van ons bouwadviesbureau

Met ons bouwadviesbureau willen wij particulieren en doe-het-zelf bouwers en klussers adviseren en begeleiden bij hun verbouwing of woningrenovatie. De doelstelling hierbij is dat zij het met ons advies zo veel mogelijk zelf kunnen doen. Veel mensen hebben vragen zoals: “hoe moet ik dit maken, welke volgorde moet ik hanteren, welke materialen heb ik nodig en wat zijn de kosten”? Veel mensen willen het wel zelf doen, maar weten niet hoe. Ze zijn bang om fouten te maken, maar willen het liever ook niet uitbesteden aan een aannemer of klussenbedrijf. Dit kost natuurlijk ook wat. Als ervaren bouwadviseur streven wij er naar om de doelgroep particulieren te begeleiden in het bouwproces met een goed bouwadvies of de juiste bouwbegeleiding.

Onze visie en missie

Een aannemer, bouwbedrijf of klusbedrijf vragen voor een verbouwing of klus in huis is voor de meeste mensen vrij duur. Niet iedereen heeft daar de financiële middelen voor. Kan het dus goedkoper? Ja dat kan, met een vakkundig advies, waarbij je het zo veel mogelijk zelf kunt doen of met enige hulp waar dat nodig is. Waar wenselijk kunnen wij je bouwplan en het bouwproces van A tot Z begeleiden. Hierbij vervullen wij naar wens een rol als sparringpartner, tussenpersoon, bouwadviseur, aankoopadviseur en bemiddelaar.

Bouwadviseur met jarenlange ervaring in bouw en verbouw

Als bouwadviseur hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in de bouw, verbouw en renovatie binnen meerdere groothandels en bouwmarkten. Ons bouwadviesbureau heeft hiermee een schat aan kennis en werkervaring. Deze brede kennis en ervaring zetten wij in om particulieren en doe-het-zelvers te helpen bij een verbouwing, woninginspectie, woningrenovatie of diverse klussen in huis.

Ons onderscheidend vermogen

 • Creatieve meedenker en probleemoplosser

 • Met ruim 35 jaar ervaring in hout- en bouwmaterialen

 • Focus op kostenbesparend denken en werken

 • Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

 • Optimale klanttevredendheidsgevoel bewerkstelligen

 • Hoge verbetermentaliteit in alle activiteiten

Rieks Heslinga bouwadviseur

“Ons motto: doe het zelf met een goed advies”

STEL JE VRAAG

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie over bouwadvies, klusadvies, isolatie advies of bouwbegeleiding?
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  STEL JE VRAAG