Bouwadviseur voor particulieren en doe-het-zelvers

Met ons bouwadviesbureau voor particulieren adviseren en begeleiden wij particulieren en doe-het-zelvers bij diverse klussen, verbouwingen, huis isoleren en bij aankoop van een woning. Als enige bouwadviesbureau in de regio, zijn wij er juist voor de gewone man en vrouw die kosten wil besparen op hun renovatie, aanbouw of verbouwprojecten in en om het huis.

Bouwadviesbureau Particulieren

Ons bouwadviesbureau werkt voornamelijk in de regio Noord, Midden en Oost-Groningen en in o.a. de gemeenten Westerkwartier, Oldambt, Eemsmond, Het Hogeland, Haren, Paterswolde, Tynaarlo, Aa en Hunze, Westerwolde en omstreken Midden-Drenthe. Wij willen doe-het-zelvers en de kleine particulier graag van dienst zijn met deskundig advies en bouwbegeleiding, bij alle klussen, aanbouw of verbouwing. Wil je om kosten te besparen zo veel mogelijk weten en leren hoe je dingen zelf aan kunt pakken? Dan heb je nu jouw bouwadviseur gevonden!

Waarin zijn wij verschillend?

Veel bouwadviesbureaus concentreren zich op de grotere bouwprojecten en werken vaak voor aannemers en grote bedrijven. Voor de gewone particulier is dit vaak niet haalbaar en betaalbaar. Waar moet je dan terecht als je iets niet weet of gericht bouwadvies nodig hebt hoe je iets moet uitvoeren of wat hierbij verstandig is? Lastig hoor, maar dat hoeft nu niet meer, want wij zijn er juist voor jou. Wij helpen je kosten besparen op je verbouwing of klus door tijdig advies en/of begeleiding te geven, zodat fouten en overbodige kosten hiermee kunnen worden voorkomen.

Waarvoor kan je ons bouwadviesbureau inschakelen?

Je kan ons bellen voor o.a. de volgende vragen of hulpbehoefte:

 • Bouwkundig advies bij aankoop woning
  Is de woning bouwkundig in goede staat, zijn er mogelijke verborgen gebreken of is de staat van bepaalde materialen of ruimtes conform de verwachtingen etc.

 • Bouwadvies bij een verbouwing, renovatie of aanbouw woning
  Waar wenselijk en nodig kunnen wij bouwadvies, raad en begeleiding geven bij zowel een kleine als een grotere verbouwing, renovatie of aanbouw.

 • Klussen in en rond het huis, je tuin, schuur of zolder
  Wil jij je een kamer of zolder verbouwen tot kantoor, hobbyruimte of je schuur ombouwen tot bijkeuken. Welke klus je ook hebt, wij geven je een goed klusadvies.

 • Huis isoleren, isolatie advies en verduurzaming van je woning
  Als jij je huis wilt verduurzamen en niet precies weet wat en hoe je het beste je isolatie kunt aanpakken, met ook op kosten en haalbaar rendement.

 • Bouwplan maken, kostenberaming en advies bij de uitvoering
  Wij kunnen samen met jou een bouwplan maken van je verbouwing, renovatie of grote klus, zodat je beter weet welke kosten je moet maken.

 • Controle, inspectie en begeleiding van bouwprojecten
  Wij kunnen nieuwe en lopende (kleine) bouwprojecten controleren, inspecteren en begeleiden bij een woningverbouwing, nieuw te bouwen woning of ander project.

Kan ik geen advies vragen bij een bouwmarkt?

Natuurlijk kan je een verkoper bij een lokale bouwmarkt om advies vragen bij je bouwklus. Het is echter de vraag of deze verkoper je het juiste bouwadvies kan geven. Het is en blijft natuurlijk een ‘verkoper’ en geen adviseur. Waar moet je dan zijn om uitleg hoe je een bepaalde klus of bouwproject moet uitvoeren? Dat is heel lastig te vinden, zeker voor de doe-het-zelver en kleine particulier. Daarom richt ons bouwadviesbureau voor particulieren zich speciaal op al die mensen die graag zelf een klus uitvoeren, maar die advies willen hoe ze dit moeten aanpakken.

De voordelen van Bouwadviesbureau Heslinga

 • Speciaal voor particuliere doe-het-zelvers in de regio

 • Kosten besparen op (misschien) overbodige of te dure uitgaven

 • Zelf leren hoe je een klus moet uitvoeren

 • Waar nodig in het bezit van een groot netwerk aan professionals

 • Zowel voor kleine als de wat grotere opdrachten

 • Sparringpartner voor een eerlijk en betrouwbaar bouwadvies

”Eindelijk een bouwadviesbureau voor de particuliere doe-het-zelver…”

WIL JE EEN BOUWADVIES AANVRAGEN?

Heb je advies, hulp nodig of heb je een prangende vraag? Bel of mail ons of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vaak nog dezelfde dag contact met je op.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  STEL JE VRAAG