Voor particuliere doe-het-zelf bouwers met een hulpvraag

Wil je graag een bouwconsult aanvragen bij je klus of verbouwing in of rond je huis? Met een bouwconsult adviseren en helpen wij particulieren en doe-het-zelvers in de regio Noord, Oost en Midden-Groningen en in o.a. de gemeenten Westerkwartier, Oldambt, Eemsmond, Het Hogeland, Haren, Paterswolde, Tynaarlo, Aa en Hunze, Westerwolde en omstreken Midden-Drenthe.

Bouwconsult: wat houdt dat in?

Bij een bouwconsult kom ik als bouwadviseur bij je langs om te overleggen en te adviseren over je vraag of probleem. Ben je een doe-het-zelver die advies nodig heeft bij een uit te voeren verbouwing, aankoop woning, isolatie van je huis of bij een grote of kleine klus? Dan kun je bouwadviesbureau Heslinga inschakelen. Wij geven deskundig en gedegen advies aan particulieren die géén aannemer willen inschakelen of naar een bouwmarkt willen voor advies. Daarbij moet je ook nog afwachten of er iemand is die verstand van zaken heeft waar jij juist voor komt.

Waarover kan je een bouwconsult aanvragen?

Je kan bij ons bouwadviesbureau een bouwconsult aanvragen bij o.a. de volgende vragen, problemen of hulpbehoefte:

 • Bouwadvies bij een kleine of grote verbouwing

 • Het renoveren van een badkamer, keuken, schuur of zolder

 • Isolatieadvies bij duurzaam, maar betaalbaar isoleren

 • Benodigde materialen en de juiste keuzes maken

 • Bouwkundig advies bij aankoop van een huis

 • Sparringpartner bij een (grote) verbouwing of renovatie

 • Bouwbegeleiding bij externe partij die het uitvoert

 • Uitleg hoe een bepaalde klus moet worden uitgevoerd

 • Bij ontstane problemen of vragen bij een aankoop of klus

Verder bij alle vragen waar je zelf niet uitkomt of waarbij je graag een deskundig bouwadvies nodig hebt. Vragen staat vrij, dus vraag gerust.

Voor wie is een bouwconsult bedoelt?

Ons bouwadviesbureau voor particulieren is er voor mensen en doe-het-zelvers die (grotendeels) zelf een klus, aanbouw, verbouw of renovatie wil uitvoeren. Wij werken voornamelijk voor mensen in de regio die graag kosten willen besparen op een klus, door het zo veel mogelijk zelf te doen.

Eventueel en waar wenselijk maken wij gebruik van ons netwerk om samenwerkingspartners te adviseren die je snel en vakkundig kunnen helpen. Wij zijn hierin een betrouwbare partner en stellen klantgerichtheid en service in alles voorop.

Wat kost een bouwconsult?

Een bouwconsult kost € 48,50 excl. btw per uur.

Op jouw verzoek komen wij hiervoor bij je thuis of wij nodigen je uit op ons kantoor in Winschoten of Groningen. Afhankelijk van je vraag kunnen wij in overleg bepalen wat de omvang van je hulpvraag is en waar je verder advies of eventueel begeleiding bij nodig hebt. Hierover maken wij dan een voorstel op maat. Dit is met name het geval bij een meer uitvoerige opdracht, bemiddeling of verzoek.

“Ons motto: doe het zelf met een goed advies”

BOUWCONSULT AANVRAGEN?

Wil je een bouwconsult aanvragen? Bel ons op 0597-855455 of mobiel 06-15274989. Je kunt ook online een bouwconsult aanvragen. Wij nemen vaak nog dezelfde dag contact met je op. Vul hieronder je gegevens in en dan bellen wij je terug.

.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  STEL JE VRAAG