Isolatie adviseur bij je huis isoleren en kosten besparen

Isolatie advies bij je huis isoleren kan jou veel opleveren. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker en dwingender om je huis goed te isoleren. Maar welke vorm van isolatie is nu het beste, wat gaat mij dat kosten en wat is het meest rendabel op korte termijn? Allemaal vragen waar je tegenaan kunt lopen. Als onafhankelijk isolatie adviseur kunnen wij je hierover maatwerk isolatie advies voor je woning geven.

Isolatie advies voor particuliere woningbezitters

Als onafhankelijk bouwadviesbureau voor particulieren geven wij ook maatwerk isolatie advies voor particulieren bij hun huis isoleren. Je woning isoleren levert je direct voordeel op, waarbij je jaarlijks wel zo’n 30% op je energierekening kunt besparen. Je kunt hiermee je investering dus snel terugverdienen. Maar door de vele mogelijkheden van je huis isoleren en de verschillende kosten die hiermee gepaard gaan, wil je natuurlijk wel weten welke isolatie mogelijkheden voor jouw huis het beste is en wat je het meest zal opleveren. Wij gaan hierover graag met je in gesprek, zodat je betere keuzes kan maken bij je woning isoleren.

Waarom moet ik mijn huis isoleren?

Enerzijds wordt de druk vanuit de overheid opgevoerd dat zo veel mogelijk woningen beter geïsoleerd worden. Anderzijds bespaar je hiermee honderden euro’s op je energierekening. Daarnaast verhoog je je wooncomfort en wordt je woning bij verkoop ook meer waard. Het verdient zich dus altijd weer terug. In een goed geïsoleerde woning slaat de verwarming ook minder aan en stoot je ook minder CO2 uit. Bovendien heb je minder last van tocht, minder condens op de ramen en is je woning warmer in de winter en koeler in de zomer. In een duurzaam geïsoleerd huis ervaar je dus veel meer wooncomfort. Redenen genoeg om je huis isoleren serieus te bekijken en hier goed isolatie advies over in te winnen.

Welke isolatie mogelijkheden kan ik in mijn huis toepassen?

Afhankelijk van de huidige isolatie van je huis, zullen we samen met jou bekijken welke isolatie jou het meeste voordeel zal opleveren. Op welke plaatsen in je woning verlies je de meeste warmte en in welke vertrekken wordt het meeste geleefd? Veel warme gaat vaak verloren door het (zolder)dak, muren, vloeren, kozijnen en ramen. Het maakt ook verschil of je een oude (vaak slecht geïsoleerde) woning hebt of een nieuwbouwwoning. Afhankelijk van je eigen wensen en isolatie eisen, kunnen wij samen met jou bekijken wat voor jouw woning het meeste rendement zal opleveren. Dit hangt weer samen met de isolatiewaarde van de verschillende isolatiemethodes.

Isolatie advies bij je huis verbouwen

Ga je binnenkort je huis verbouwen, een aanbouw aan je woning uitvoeren of je zolder verbouwen? Ook dan komt de vraag: “hoe kan ik dit vertrek het beste isoleren”? Om er zeker van te zijn dat je de meest rendabele isolatie aanbrengt die voldoet aan de kwaliteitsnormen, kan je het beste ons om gericht isolatie advies vragen. Niet elk denkbaar isolatiemateriaal is geschikt om bepaalde delen van je woning te isoleren. Dit hangt weer samen met het soort vertrek en of het om een dakconstructie gaat of een vloer of muur. Ook daarin zijn weer verschillende isolatiemethodes, maar welke is nu het beste? Vanuit onze jarenlange ervaring bij een huis isoleren kunnen wij je hier alles over vertellen.

Voordelen huis isoleren

Samenvattend de belangrijkste voordelen van je huis isoleren op een rijtje:

 • Wel meer dan 30% kunnen besparen op je energierekening

 • Een goede investering dat zichzelf altijd weer terugverdient

 • De waarde van je woning neemt toe

 • Een goed geïsoleerd huis zal bij verkoop sneller verkocht worden

 • Minder CO2 uitstoot, dus bijdragen aan een schoner milieu

 • Goedkoop isoleren door de verschillende subsidies

Subsidies bij huis isoleren

De overheid komt mensen die hun huis willen isoleren tegemoet door het verstrekken van isolatie subsidies. Met de subsidie energiebesparing ontvangt u tot wel 20% subsidie op de kosten van isolatie. Hiermee wil de overheid isolatie en energiebesparing bij bestaande woningen stimuleren. Om gebruik te maken van de subsidie voor energiebesparende maatregelen te ontvangen, dien je wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van subsidies en voordelig je huis isoleren kun je kijken op de informatie van de Rijksoverheid. Hoe kan ik het voordeligst mijn huis isoleren.

Klik op de afbeelding om een YouTube informatie video te bekijken.

Isolatie advies en kostenberaming nodig? 

Een van de eerste vragen die opkomen bij je huis isoleren is: “wat gaat dat kosten”? Afhankelijk van de delen van de woning die jij wilt isoleren, hangt hier een verschillend prijskaartje aan. Dit is mede afhankelijk van het soort isolatiemateriaal, kwaliteit, duurzaamheid en afwerking. Wij kunnen naar wens een kostenberaming voor je maken voor de isolatie die je wilt aanbrengen. Hiermee houden wij rekening met jouw eisen en wensen en de mogelijkheden die wij zelf adviseren. Met een goed isolatie advies voorkom je foute berekeningen, verkeerde isolatiematerialen, lage kwaliteit en weet je beter waar je aan toe bent.

Een goed isolatie advies kost slechts € 48,50 excl. btw per uur!

De voordelen van een goed isolatie advies

 • Beter weten welke vormen van isolatie voor jouw woning het beste zijn

 • Direct gericht advies over je isolatie wensen en de mogelijkheden

 • Vooraf weten wat de geschatte isolatie kosten zullen zijn

 • Zekerheid of jouw isolatie eisen ook uitgevoerd kunnen worden

 • Kostenindicatie indien bepaalde ruimtes eerst geschikt moeten worden gemaakt

 • Zelf meer kennis krijgen over je woning isoleren voor de toekomst

 • Gericht advies om de isolatie klus zelf te kunnen uitvoeren

“Met een goed isolatie advies bespaar je meer dan alleen op je energierekening”

HEB JE ISOLATIE ADVIES NODIG?

Wil je graag isolatie advies of heb je hierover een vraag? Bel 0597-855455 of 06-15274989 of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vaak nog dezelfde dag contact met je op.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  STEL JE VRAAG