Klusadviseur voor particuliere doe-het-zelvers

Ben jij een echte doe-het-zelf klusser en wil je zo veel mogelijk kosten besparen op klussen in huis, buitenshuis en je tuin? Dan juichen wij dat alleen maar toe. Mocht je bij zelfbouw en klussen in huis toch soms wat advies en raad nodig hebben, dan zijn wij je bouwadviesbureau voor particulieren en doe-het-zelvers dicht bij huis.

Doe-het-zelf bij je huis verbouwen

Ben je als doe-het-zelf bouwer of klusser van plan je huis te verbouwen of wil je diverse klussen in huis uitvoeren? Natuurlijk is het heel goed om zo veel mogelijk zelf te doen. Dat scheelt je aanzienlijk in de kosten van een aannemer, bouw- of klusbedrijf. Wat echter wel vaak ontbreekt is een deskundig bouwadvies door een ervaren bouwadviseur voor de kleine particulier en doe-het-zelver. Nou dan heb je ons nu gevonden, want wij zijn er specifiek voor jou; de doe-het-zelver die zijn huis verbouwen zelf wil doen, maar daar soms wat advies en/of begeleiding bij nodig heeft.

Klusadvies voor de doe-het-zelver

Heb je al een (beknopt) bouwplan gemaakt en ben je klaar om de bouwklus of meerdere klussen in huis uit te voeren? Dat is natuurlijk heel mooi, maar weet je ook precies hoe je de klus moet uitvoeren of heb je hier eigenlijk nog vragen over? Waar kan je dan terecht? Kan een verkoper of zaterdaghulp van een lokale bouwmarkt je het juiste advies bij je bouwklus of klussen in huis helpen? Dat is nog maar de vraag. Gelukkig kan jij vanaf nu voor elke klus maatwerk klusadvies vragen bij ons bouwadviesbureau voor de particuliere doe-het-zelf.

Help mijn man is klusser!!

Wie kent niet het programma: “Help mijn man is klusser”? Je moet er toch niet aan denken dat jij daar ooit de hoofdrol in speelt. Probeer klussen in huis dus niet uit te stellen, maar met behulp van een kort of wat uitgebreider bouwplan je plannen, wensen en eisen op papier te zetten. Alleen of samen met ons. Ook als ervaren doe-het-zelf klusser, kan je soms wel wat bouwadvies of klusadvies gebruiken. Juist om je beter aan je planning te houden en door te kunnen, met behulp van het juiste klusadvies. Waar je ook tegenaan loopt, hulp is dichtbij, want onderaan staat ons telefoonnummer…

Waarover geven wij maatwerk klusadvies en bouwadvies?

Klik gelijk door naar de informatie of het advies waar jij behoefte aan hebt:

Zoals je ziet sta je er niet alleen voor en kan hulp en bouwadvies voor doe-het-zelvers dichtbij zijn. Als deskundige bouwadviseur met meer dan 35 jaar ervaring in woning verbouw, hout- en bouwmaterialen, kunnen wij je adviseren bij (lastige) klussen in huis.

“Ook als doe-het-zelver kun je wel eens wat advies en raad gebruiken”

KLUSADVIES ALS DOE-HET-ZELVER NODIG?

Heb klusadvies of bouwadvies nodig of heb je een vraag? Bel 0597-855455 of mobiel 06-15274989. Je kan ons ook mailen of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vaak nog dezelfde dag contact met je op.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  STEL JE VRAAG