De juiste klushulp voor elke klus in en om je huis en tuin

Klushulp, een klusidee of klustips nodig bij het klussen in huis? Bouwadviesbureau Heslinga voor particulieren en doe-het-zelf, biedt maatwerk klushulp en klusadvies voor elke kleine en grote klus in en om je huis en tuin. Wij zijn er voor iedere particuliere doe-het-zelver die graag zelf klussen in huis doet, maar daar soms wat advies of vakkundige hulp bij kan gebruiken.

Klushulp dichtbij in jouw regio

Met maatwerk klushulp en klusadvies adviseren en helpen wij particulieren en doe-het-zelvers in de regio Oost- en Midden Groningen, Haren, Eelde, Paterswolde en de gemeenten Oldambt, Westerwolde, Westerkwartier, Eemsmond, Het Hogeland en De Compagnie.

Klushulp voor doe-het-zelvers

Wij bieden gericht klushulp bij klussen in huis bij die klussen die je zelf niet kunt of waarbij je hulp nodig hebt. Veel doe-het-zelf klussen die je zelf kan uitvoeren zijn vaak geen probleem. Het wordt lastiger als je niet precies weet hoe je de klus het beste kunt uitvoeren of welke materialen, gereedschap of andere benodigdheden je nodig hebt. Ook een doe-het-zelf klusser twijfelt tenslotte wel eens hoe een klus in huis geklaard moet worden. Als het dan een ingewikkelde klus is waar je hoogstwaarschijnlijk een vakman bij nodig hebt, wat kun je dan het beste doen?

Kijk ook even bij onze klustips die je in acht moet nemen bij het klussen in huis.

Hulp bij klussen in huis

Zoek je hulp bij klussen in huis, omdat je een bepaalde klus niet zelf kunt of wilt uitvoeren, dan kan Bouwadviesbureau Heslinga je helpen en adviseren bij gerichte klushulp. Binnen ons netwerk van vakmannen, werken wij samen met diverse professionals in de regio die particulieren kunnen helpen bij een kleine of grotere klus in huis.

Een greep uit de vakmannen uit ons groot netwerk:

 • Elektricien

 • Stukadoor

 • Schilder

 • Tegelzetter

 • Metselaar

 • Stratenmaker

 • Badkamerspecialist

 • Hovenier

 • Klusbedrijf

 • Aannemers

Omdat wij onze vakmannen allemaal persoonlijk kennen en daar in veel gevallen ook mee hebben samengewerkt, kunnen wij hun vakkennis en betrouwbaarheid garanderen. Onderling blijven wij overleg voeren over de (bouw) klus bij je thuis, zodat je zeker weet dat je klus deskundig en in goed overleg wordt uitgevoerd.

Zelf leren klussen in huis

Wil je graag zelf leren klussen in huis voor kleine en grote klussen? Ook daarin bieden wij gericht klusadvies, door jou zelf te leren hoe je een klus moet uitvoeren. Dan weet je het een volgende keer zelf en heb je onze hulp daarbij niet meer nodig. Wil je graag hulp en advies van onze zeer ervaren bouwadviseur en klusadviseur? Neem dan gerust contact met ons op voor een passend klusconsult om zelf te leren klussen.

Lees ook meer over (eenmalig) klusadvies bij klussen in huis.  

Wat kost een klusadvies of bouwconsult?

Een klusadvies met huisbezoek kost € 48,50 excl. btw per uur.
Vanaf 10 km rekenen wij een kilometervergoeding van € 0,19 p. km.

Na jouw aanvraag komen wij op afspraak bij je thuis om de klus te bekijken. In veel gevallen kunnen wij direct gericht klusadvies geven. Indien je een vakman nodig hebt, dan brengen wij jou in contact met deze vakman en zal deze contact met je opnemen.

Bij de meer complexere of omvangrijke klussen in huis, zullen wij een offerte op maat maken voor de diensten die je nodigt hebt.

“Met de nodige klushulp kan de klus snel en vakkundig geklaard worden”

KLUSHULP OF MAATWERK KLUSADVIES NODIG?

Heb klushulp nodig of heb je een vraag? Bel 0597-855455 of mobiel 06-15274989. Je kan ons ook mailen of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vaak nog dezelfde dag contact met je op.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  STEL JE VRAAG