Bouwadviseur voor kleine en grote bouwklussen

Met bouwbegeleiding voor particulieren adviseren, helpen en begeleiden wij particulieren en doe-het-zelvers bij een grote of kleine verbouwing, een kleinschalig bouwproject vóór en gedurende het bouwproces. Bouwadviesbureau Heslinga is er als bouwkundig adviseur juist voor al die mensen die géén aannemer of bouwbedrijf willen inschakelen, maar wel deskundig advies en begeleiding nodig hebben.

Bouwbegeleiding op maat

Bij de bouw, aanbouw of verbouw van je woning is het belangrijk dat dit in goede banen wordt geleid. Ben je van plan je huis te verbouwen, wil je een aanbouw uitvoeren of wil je een zolder, schuur, badkamer of kantoor aan huis (ver)bouwen? Bouwbegeleiding particulier is puur maatwerk, want elk bouwproject is weer anders. Wij kunnen je hiermee ontzorgen door samen te kijken wat je nodig hebt bij de uitvoer van de verbouwing en wat je mogelijk zelf wilt doen of juist wilt uitbesteden. Als bouwbegeleider hebben wij meer dan 35 jaar ervaring met bouwen, verbouwen, duurzaam isoleren en woning verbetering. Als geen ander kunnen wij daarom je bouwproject begeleiden.

Wanneer voor bouwbegeleiding particulier kiezen?

Bij onze bouwbegeleiding particulier adviseren en helpen wij je om het bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Waar wenselijk en nodig kunnen wij samen een bouwplan opzetten en een kostenberaming maken. Wij kunnen bouwbegeleiding geven in verschillende fases van de verbouwing. Wij kunnen ook met de aannemer of andere betrokken partijen in gesprek gaan, om het bouwproject te bespreken en te kijken wie, wat, wanneer gaat uitvoeren. Afhankelijk van je wensen en behoeften geven wij bouwbegeleiding op maat. Niet meer en niet minder, zodat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent en wat hiervan de kosten zijn.

Kwaliteit en uitvoering bij elke bouwfase controleren

Bouwbegeleiding voor particulieren is juist bedoeld om de kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden te kunnen controleren. Helemaal als je zekerheid wilt dat de verbouwing of aanbouw van je huis volgens plan en berekend budget zal verlopen. Je zal niet de eerste zijn die voor onverwachte (nare) verrassingen komt te staan, als gedurende de verbouwing de kosten ineens veel duurder uitvallen. Ook als je een nieuw huis (op afstand) laat (ver)bouwen en graag controle wilt over de uitvoering hiervan door een bouwbedrijf, kan je hiervoor bij ons bouwbegeleiding aanvragen.

Bouwbegeleiding bij grote en kleine bouwklussen

Of het nu om een grote verbouwing gaat of een kleine, juist voor jou als particulier of doe-het-zelver kunnen wij deze verbouwing begeleiden. Misschien wil je juist kosten besparen door zo veel mogelijk zelf te doen, maar kan je op bepaald gebied wel wat bouwadvies of bouwbegeleiding gebruiken. Bouwen en verbouwen is geen dagelijkse bezigheid en vereist de nodige kennis en specialisme. Om verkeerde uitgaven, beslissingen en budget overschrijding te voorkomen, kan je op elk gewenst moment bij ons bouwbegeleiding voor particulieren aanvragen. Snel, makkelijk en altijd bij jou in de buurt.

De voordelen van bouwbegeleiding particulier

 • Speciaal voor particuliere bouwers en doe-het-zelvers in de regio

 • Kosten besparen op onjuiste of te dure bouwmaterialen

 • Kennis verbreding van je eigen bouwproject en woning

 • Niet voor onverwachte verrassingen komen te staan

 • Ook bij een nieuw huis bouwen of kleinschalig bouwproject

 • Sparringpartner voor al je bouw gerelateerde vragen

 • Ook in te schakelen bij vakantie en afwezigheid bij je bouwproject

“Neem het zekere voor het onzekere en voorkom problemen bij je bouwproject”

WIL JE BOUWBEGELEIDING AANVRAGEN?

Ben je benieuwd wat onze bouwbegeleiding voor jou kan betekenen of heb je een vraag?  Bel of mail ons of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen vaak nog dezelfde dag contact met je op.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  STEL JE VRAAG