Op zoek naar een bouwkundig adviesbureau voor particulieren in regio Groningen of omgeving? Juist voor de particuliere doe-het-zelf zijn wij je bouwadviesbureau.

Bouwkundig adviesbureau particulieren  

Met ons bouwkundig adviesbureau voor particulieren zijn wij het eerste bouwadviesbureau dat zich bewust richt op de particuliere doe-het-zelf. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bouwkundig advies, klusadvies, isolatie advies en tuinadvies aan particulieren en doe-het-zelvers. Met meer dan 35 jaar kennis en expertise te hebben opgedaan binnen diverse groothandels en bouwmarkten, zetten wij onze expertise in om andere particulieren hiermee te adviseren en te helpen bij hun bouw- en verbouwklussen.

Waar zijn wij werkzaam?

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Noord, Midden en Oost Groningen en in o.a. de gemeenten Westerkwartier, Midden Groningen, Oldambt, Eemsmond, Het Hogeland, Haren, Paterswolde, Tynaarlo, Aa en Hunze, Westerwolde en omstreken Midden-Drenthe.

Waar heb je bouwkundig advies bij nodig?

Ben je met een verbouwing bezig of heeft je huis een grondige woningrenovatie nodig? In veel gevallen kunnen wij als bouwkundig adviesbureau je hierbij goed advies geven. Zeker als je met vragen zit waar je niet goed uitkomt of als je denkt tegen bepaalde problemen aan te lopen. Je kan beter het zekere voor het onzekere nemen, want meer ogen zien meer dan jij alleen.

Samen kunnen we kijken wat je bouwplannen zijn en waar je bouwkundig advies bij nodig hebt. Wij streven er naar om juist doe-het-zelf bouwer te leren hoe hij of zij zelf bepaalde bouwklussen kan uitvoeren. Dit scheelt gelijk in de kosten, omdat je het dan niet hoeft uit te besteden. Waar nodig en wenselijk kunnen wij hier ook nog enige bouwbegeleiding bij geven, zodat je bouwklus op de juiste manier wordt uitgevoerd.

De voordelen van ons bouwkundig adviesbureau particulieren

Waarom kies je voor ons bouwkundig adviesbureau?

  • Goedkoper dan een plaatselijke aannemer of groot bouwadviesbureau

  • Specifiek voor de particuliere doe-het-zelf

  • Meer dan 35 jaar ervaring uit de praktijk

  • Korte communicatielijnen en zeer betrokken

  • Je eigen kennis vergroten over bepaalde bouwklussen

  • Maatwerk bouwbegeleiding voor jouw specifieke bouwklus

Bouwconsult aanvragen

Wil je graag een bouwconsult aanvragen als particuliere doe-het-zelf? Als bouwkundig adviesbureau komt onze bouwkundig adviseur op afspraak bij je langs voor een bouwconsult. Hiermee wij je specifieke vragen over je bouwproces of bouwklus direct beantwoorden en je daarin waar nodig ondersteuning geven.

Een eenmalig bouwconsult kost slechts 38,50 incl. per uur!

Ga naar bouwconsult aanvragen

“Ons motto: doe het zelf met een goed advies”