Wil je graag bouwkundig advies bij je huis verbouwen of aanbouw huis? De bouwkundig adviseur van ons bouwadviesbureau voor particulieren kan je hierbij helpen.

Bouwkundig advies particulieren

Veel bouwadviesbureaus richten zich op grote bouwprojecten en nieuwbouw bij aannemers. Een bouwkundig advies kan voor een gewone particulier kan dan ook duurder uitpakken. Gelukkig niet bij ons bouwadviesbureau, want wij zijn als eerste adviesbureau voor particulieren er speciaal voor jou! De particuliere doe-het-zelf die voor bepaalde moeilijke bouwklussen bouwkundig advies nodig heeft bij een verbouwing, aanbouw of woningrenovatie.

Waar kan ik bouwkundig advies bij krijgen?

Je kan bij ons bouwadviesbureau voor particulieren bouwadvies vragen bij onder meer de volgende bouw- en klusvragen. Door op de link te klikken kan je gelijk meer informatie lezen over deze diensten op onze website.

Bouwadviesbureau regio Groningen tot Drenthe

Met meer dan 35 jaar ervaring in het geven van bouwadvies en bouwbegeleiding aan doe-het-zelf bouwers en klussers, zijn wij het eerste bouwadviesbureau in de regio dat zich volledig richt op particulieren.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Noord, Midden en Oost Groningen en in o.a. de gemeenten Westerkwartier, Midden Groningen, Oldambt, Eemsmond, Het Hogeland, Haren, Paterswolde, Tynaarlo, Aa en Hunze, Westerwolde en omstreken Midden-Drenthe.

Een bouwkundig advies kost slechts € 38,50 incl. per uur!

Ga naar Je kan gelijk een bouwadvies aanvragen

Bouwkundig advies bij aankoop woning

Wil je een nieuw huis kopen of heb je juist een oud huis gezien die je wilt verbouwen of renoveren? Ook hierbij kan je gebruik maken van onze expertise op het gebied van een bouwkundige inspecties van woningen. Je wilt natuurlijk niet voor vervelende en vooral kostbare verrassingen komen te staan, nadat je je handtekening onder het koopcontract hebt gezet.

Lees hier meer over op bouwkundige inspectie.

Bouwbegeleiding nodig bij je verbouwing?

Wil je niet alleen een bouwkundig advies maar denk je ook enige bouwbegeleiding nodig te hebben bij je bouwklus of verbouwing? Ook dat is mogelijk. Nadat wij bij je thuis zijn geweest en overleg hebben gehad over jouw vragen en behoefte aan bouwbegeleiding, maken wij hier een concreet bouwplan voor met de kosten voor onze begeleiding. Dit doen wij ook tijdens vakanties of bij afwezigheid van de eigenaar. Zo kunnen wij de bouw of verbouw die door meerdere partijen wordt uitgevoerd in goede banen leiden of waar nodig assisteren met deskundig bouwadvies.

“Met een goed bouwkundig advies kan jij verder met je bouwklus”