Op zoek naar een bouwkundig adviseur particulieren in regio Groningen? Een ervaren bouwadviseur die je maatwerk bouwadvies kan geven bij je verbouwing?

Bouwkundig adviseur Groningen

Als bouwkundig adviseur adviseren en helpen wij particulieren bij een verbouwing, aanbouw huis of een grote of kleine bouwklus. Om kosten te besparen op een aannemer of bouwbedrijf, willen veel doe-het-zelf bouwers en klusser graag zelf een verbouwing regelen en uitvoeren. Dit roept ook vaak vragen op, want wat komt hier allemaal bij kijken, wat gaat mij dat kosten en welke materialen heb ik allemaal nodig? Voor al deze vragen kun je nu gebruik maken van ons bouwkundig adviesbureau voor particulieren.

Waar zijn wij werkzaam?

Met meer dan 35 jaar ervaring in het geven van bouwadvies en bouwbegeleiding aan doe-het-zelf bouwers en klussers, zijn wij het eerste bouwadviesbureau in regio Groningen en Drenthe dat zich volledig richt op particulieren.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Noord, Midden en Oost Groningen en in o.a. de gemeenten Westerkwartier, Oldambt, Eemsmond, Het Hogeland, Haren, Paterswolde, Tynaarlo, Aa en Hunze, Westerwolde en omstreken Midden-Drenthe.

Bouwkundig adviseur bij je verbouwing

Wil je binnenkort je huis verbouwen of heb je een bouwklus waarvan je niet zeker weet hoe je het precies allemaal moet doen of dat jouw wensen en ideeën wel mogelijk zijn? Je kunt dan naar een bouwmarkt gaan voor bouwkundig advies, maar vaak heeft een verkoper bij een lokale bouwmarkt ook niet alle kennis in huis of krijg je niet het advies waar jij net naar op zoek bent. Weet dat je dan gebruik kunt maken van de kennis en expertise van onze ervaren bouwkundig adviseur.

Bouwkundig advies bij aankoop woning

Heb je een koopwoning op het oog, maar wil je wel zeker weten of je droomhuis in een goede bouwkundig staat verkeert? Als bouwkundig adviseur kun je ons vragen om mee te gaan naar de bezichtiging, zodat wij de staat van de woning op diverse punten kunnen inspecteren. Wij checken hierbij onder andere de staat van het dak, zolderruimte, achterstallig onderhoud, muren, isolatie, badkamer, eventuele vochtproblemen en meer. Wij kunnen dan een goede inschatting maken van de (extra) kosten die met het opknappen van de woning gepaard gaan. Zeker bij het kopen van een oude woning die de nodige onderhoud vraagt. Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je de woning koopt voor de juiste prijs en in een reële staat.

Lees hier meer over op bouwkundige inspectie.

Bouwconsult aanvragen

Zou je graag een bouwconsult willen aanvragen voor een bouwkundig advies bij je hulpvraag? Ga dan onze pagina bouwconsult en vul je gegevens in. Voor slechts €38,50 excl. btw per uur kun je al een bouwconsult aanvragen. Neem het zekere voor het onzekere, want ook als doe-het-zelf kun je niet alles weten.

“Een bouwkundig adviseur particulieren is soms net wat je nodig hebt”